360multimedia.nl
voor uw Multimedia voor uw bedrijf & energielabel voor uw woning(en) 
 

Interactieve TDmodule©      TIJDELIJKE Kortings -ACTIE# op de LICENTIE van de TDmodule©   Maak de (Google) 360°tour interactief met TDmodule en verhoog jouw On-line bezoek en/of verkoop. is een interactieve tool die over de een 360°tour geplaatst kan worden voor op de eigen website en/of in sociale media. Met TDmodule beschik je over extra interactieve tools die in eigen beheer te beheren is of wij verzorgen de input in overleg.

Voorbeelden van diverse interactieve TDmodulesBeheer zelf een TDmodule - uitproberen? 

Neem contact op


Navigatie- Menu & VR: 

Maak eenvoudig een gebruiksvriendelijk menu van de meest interessante locaties in jouw virtuele tour. 

Ga naar de locatie, klik op "toevoegen menu-item" en het menu-item zal zichtbaar worden voor de bezoekers. Door het Navigatie-Menu kan de on-line bezoekers makkelijk navigeren door de virtuele tour.

De TDmodule is ook beschikbaar om in Virtual Reality (VR-bril) te bekijken

Klik hiernaast op de foto voor een voorbeeld hiervan

 

Dynamische Hotspots:

Promoten van jouw speciale producten en/of diensten in de virtuele tour.

Maak een selectie van een bepaald gebied, product en/of object in de tour, klik op "dynamische Hotspot" toevoegen en vul het infovenster in met de relevante informatie over de hotspot met eventuele hyperlink naar een webshop, video, foto of andere mediadragers.

Met de "dynamische Hotspot" kan de On-line bezoekers wanneer hij of zij hierop klikt, de informatie over het gebied, product of object direct zien. 
Hiermee verhoogt je nog meer de inactiviteit met bezoekers/klanten die 24/7 in jouw bedrijf of winkel rond kunnen lopen. 
Als je in de TDmodule de tour, hotspots, of wijzigingen maakt is dat geen probleem, deze worden automatisch aangepast en bijgewerkt in de TD-Module Live

Klik hiernaast op de foto voor een voorbeeld hiervanRotatie, Plattegrond & SocialeMedia

Maak de virtuele tour leuker en meer toegankelijk voor On-line bezoekers.
Door in TDmodule de knop Rotatie gebruiken, kunt je zelf de snelheid aanpassen om automatische je beeld van elke locatie in de virtuele tour te laten draaien.  Er is een mogelijkheid vanaf "TDmodule Gold" om een plattegrond in de tour te activeren.
Er wordt automatisch een code aangemaakt van de virtuele tour met TDModule die je binnen je sociale mediacampagne kan delen.

Klik hiernaast op de foto voor een voorbeeld hiervan


Tour analytics dashbord

Bekijk via deze speciale optie waar de bezoeker naar kijkt in jouw virtuele tour. 
TDmodule analytics verzamelt essentiële informatie over wat de bezoeker in de tour zocht. Deze informatie is uitsluitend beschikbaar voor jou! Gebruik het verstandig en optimaliseer hiermee de virtuele tour zodat de online bezoekers nog gerichter de tour volgen en/of producten, diensten aan kan vinden
.

Menu in meerdere talen 

Je kunt de TDmodule in diverse talen weergevenAfgeschermde omgeving

Interactieve tour afschermen met een paswoord 
Gebruik je de TDmodule in een besloten groep maak dan gebruik van een paswoord om de Inactieve tour te laten zien voor bijvoorbeeld, escape room, lessen, etc.


VR/Carboard display 

De TD-Module ondersteund ook de VR/Cardboard module, hierdoor kunnen de gebruikers een nog beteren interactieve virtuele beleving door uw bedrijf, locatie maken. Ervaar uw virtuele tour in VR-modus met behulp van onze native applicaties voor Oculus Go, Oculus Quest of Google Cardboard op Android en iOS


Info & Kosten

Om TDmodule te kunnen gebruiken moet er een 360°tour van het bedrijf,

winkel of onderneming aanwezig zijn of gemaakt worden door het team 

van 360MultiMedia.nl  - Zie 360°/VR Google Pakket©


De Kosten voor de TDmodule licentie* is afhankelijk van de plugin’s en Lay-out opmaak.  TDmodule is er al vanaf € 169,= p/j - prijs op aanvraag.
 * Licentie overeenkomst per tour geldt voor 1 jaar, opzegtermijn 30 dagen voor einddatum, daarna stilzwijgend verlengt voor 1 jaar, automatische incasso verplicht of anders afgesproken. 

# de tijdelijke kortings actie is alleen geldig bij een nieuwe/update van 360/VR foto-opnamen van de locatie 

Technische ondersteuning TDmodule

Je kunt in TDmodule extra beheerders aanmaken zodat deze op afstand je kunnen helpen met het beheren, invoeren van de informatie, plaatsen van banner's en Hotspots, etc. 


TDmodule te bekijken in

De TDmodule is te zien op de volgende browsers & apparaten: – Internet Explorer 8 en hoger, Google Chrome, Firefox and Safari. Android: vanaf de Samsung S4 en de Samsung Galaxy Tab 4 – iOS: vanaf de iPhone 5 en de iPad 2 (minimaal met iOS 7)

 

De TDmodule wordt automatisch aangepast in een 360° tour en getoond op Desk-top of laptop, computers, tablet & Mobiele telefoon 


 

Info TDmodule
TDmodule info - 2023.pdf (634.24KB)
Info TDmodule
TDmodule info - 2023.pdf (634.24KB)
 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn